Om meg

OM MEG

Jeg er lidenskaplig interessert i mitt fag som advokat og særlig innenfor eiendomsretten og jeg har opparbeidet meg betydelig erfaring. 


Jeg er lidenskapelig engasjert i juss og jeg liker å hjelpe hyggelige mennesker. I mitt yrke som advokat får jeg muligheten til å bistå mange klienter med ulike daglige spørsmål, små og store saker med urettferdighet, skader og problemer som er oppstått og som kan være utfordrende for de det gjelder. Jeg bistår med å fremme deres rettigheter, krav og gir gode råd.


Jeg spesiell kompetanse med faget fast eiendoms rettsforhold. Men gir også rådgvining i de de fleste andre rettsområder.


Jeg er advokatutdannet fra det juridiske fakultet i Oslo. Jeg startet opp Selge Eiendom Rettshjelp AS i 2007. I 2010 flyttet jeg min Advokatpraksis til  Vinje kommune i Vest Telemark hvor jeg også var medhjelper og bostyrer for Vest Telemark tingrett. I 2015 flyttet jeg mitt kontor tilbake til Oslo. I dag driver jeg min praksis fra mitt hjemmekontor på Frøen, like ved Majorstuen.